Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.

ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΗΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ PROJECT ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ,ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ;;; ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ.ΕΧΟΥΜΕ 2009.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ.ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ αρη.

ΑΠΟ ΤΟ www.capital.gr

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=674200

J&P - Άβαξ: Στην επόμενη φάση για το... Euro 2012


Έξι κατασκευαστικοί όμιλοι, μεταξύ των οποίων και η κοινοπραξία της J&P - Άβαξ με τις πολωνικές Mostostal Warszawa και Pol - Aqua προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την κατασκευή του Εθνικού Σταδίου της Βαρσοβίας, σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα έξι σχήματα θα παραλάβουν το φάκελο του διαγωνισμού και ύστερα από 40 μέρες θα πρέπει να έχουν καταβάλει την τελική προσφορά τους.

Σημειώνεται πως τα έργα κατασκευής του σταδίου που θα φιλοξενήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2012 αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές του Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις τέλος του 2011.

Αναλυτικά, στη φάση αυτή του διαγωνισμού προκρίθηκαν τα εξής κοινοπρακτικά σχήματα:

*H γερμανοπολωνική κοινοπραξία Max Boegl Canada Ltd.- Max Boegl Buunternehmung GmbH & Co.KG και Dromex Budimex

*Η κατασκευαστική Eiffage Mitex, Strabag soo και Bauglsellschaft Walter Hellmich GmbH

*Η κοινοπραξία των γερμανικών, αυστριακών και πολωνικών εταιρειών Apine Bau Deutschland, Alpine Construction Canada και Canada & Hydrobudowa

*Η ελληνοπολωνική κοινοπραξία J&P - Άβαξ, John Siska & Son και Mostostal Warszawa

*Τα ιρλανδοπολωνικά σχήματα John Siska & Son και Henpol.

*Οι εταιρείες πορτογαλικών και πολωνικών συμφερόντων MSF Moniz da Maia,Serra & Fortunato Empreiteiros, Sociedade de construção Soares da Costa, Fdo construções, Alexandre Barbosa Borges, ABB-Fdo Polska sp. zoo και ο όμιλος Martifer.


Δημήτρης Δελεβέγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: