Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ αεκ.

ΑΠΟ ΤΟ http://www.gazzetta.gr/content/view/24358/2/


"Η Ένωση με τη νέα τάξη πραγμάτων δείχνει διάθεση να συμπορευθεί με την Ερασιτεχνική αλλά και την ΚΑΕ στο θέμα του γηπέδου και να εξετάσει σοβαρά την προοπτική παραμονής στο σπίτι της. Γι αυτό έχει μάλιστα και δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον, δική της έκταση που δεν ζητά την έγκριση και την άδεια κανενός και δεύτερον, νόμο που βρίσκεται σε ισχύ και καθορίζει συγκεκριμένους όρους. Αυτό σημαίνει ότι αν βρεθούν τα χρήματα και αύριο μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα. Το κλειδί είναι ο νόμος 3207/2003 που πήρε από την ελληνική Βουλή η ΑΕΚ στο τέλος εκείνης της χρονιάς.


Η ΑΕΚ προχωρά ολοταχώς για το το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και στηρίζεται στο δεύτερο σχέδιο Γρανίτσα.

Τι προβλέπει το σχέδιο:

Την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου 32.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 7.000 θέσεων, κλειστό γυμναστήριο (για βόλεϊ- χάντμπολ) 1.800 θέσεων, κολυμβητήριο, αίθουσες ερασιτεχνικών – τμημάτων, συνεδριακό κέντρο, αποδυτήρια, προπονητήρια, πάρκινγκ (1.800 θέσεων, μέσω του οποίου αναμένουν να λάβουν και σημαντική επιχορήγηση από την Πολιτεία) και εμπορικές χρήσεις 20.000 τ.μ.

Αυτά τα νούμερα όμως μπορούν να μειωθούν χωρίς να γίνει κάποια τροποποίηση αλλά σε καμία περίπτωση να αυξηθούν. Από τις συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτεχνική (σε πρώτη φάση η ΚΑΕ είναι εκτός αν και όπως όλα δείχνουν θα συναινέσει) φαίνεται η διάθεση να προχωρήσουν οι βασικές αρχές. "



ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: