Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΕ,ΕΜΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΠΟ http://www.gazzetta.gr/content/view/24856/2/

Προς... Νέα Φιλαδέλφεια
Η κατασκευαστική εταιρεία J&P ΑΒΑΞ που έχει αναλάβει τη μελέτη για τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, φαίνεται ότι επαναδραστηριοποιήθηκε και είναι χαρακτηριστικό ότι τοποθετήθηκε ταμπέλα της, στον χώρο που άλλοτε φιλοξενούσε την έδρα της «Ένωσης». Το θέμα του νέου γηπέδου του «δικέφαλου» τέθηκε χτες στη Βουλή ενώ σε χρόνο-ρεκόρ αναμένεται να είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Το όνειρο κατασκευής του νέου γηπέδου της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν φαίνεται να έχει σβήσει για τους φίλους της ομάδας και όσο περνάει ο καιρός ολοένα και μεγαλώνει η συγκεκριμένη πιθανότητα. Αρκετοί από τους διοικούντες του συλλόγου πλέον μελετούν διεξοδικά το ενδεχόμενο επιστροφής στην ιστορική έδρα της ομάδας και εξετάζουν όλες τις παραμέτρους. Στον ...χορό μάλιστα μπήκε και πάλι η κατασκευαστική εταιρεία J&P ΑΒΑΞ που είχε αναλάβει τη μελέτη του έργου και η οποία δραστηριοποιείται και πάλι στη περιοχή του παλιού γηπέδου. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι χτες μπήκε και ταμπέλα της εταιρείας δίπλα σε αυτή που αναγράφει κέντρο αθλητισμού της ΑΕΚ, η οποία και μαρτυράει την παρουσία της στον χώρο.




Από κει και πέρα ορισμένοι ιθύνοντες της «Ένωσης» σκέφτονται το ενδεχόμενο ώστε η συγκεκριμένη εταιρεία να παίξει το ρόλο του εγγυητή σε διάφορες τράπεζες , σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» κινηθούν για να πάρουν δάνειο της κατασκευής του γηπέδου. Οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του «δικεφάλου» για ένα τέτοιο εγχείρημα φτάνουν περίπου στα 80 εκατ. ευρώ. Οι συγκεκριμένοι υπολογισμοί γίνονται βάσει του σχεδίου του κ. Γρανίτσα ενώ οι διοικούντες της ΠΑΕ εξετάζουν από κοινού μαζί με διάφορα νομικά επιτελεία το συγκεκριμένο θέμα και κατά πόσο θα είναι νόμιμη μια τέτοια απόφαση.




Ερώτηση στη Βουλή

Το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έφτασε χτες και στη Βουλή όπου ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Β΄Αθηνών Κ.Αϊβαλιώτης υπέβαλε ερώτηση προς τον υπουργό πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά λέγοντας «Η μεγάλη και ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού απέκτησε και ορθώς ένα εξαιρετικό γήπεδο όπου οι χιλιάδες φίλαθλοι του μπορούν να τον βλέπουν. Το ίδιο θα μπορούσε να είχε ήδη γίνει για την επίσης μεγάλη ομάδα τπυ Παναθηναϊκού αλλά δυστυχώς η ακατανόητη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί τη κατασκευή του νέου γηπέδου του. Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη προσφυγική ομάδα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης με τη γνωστή προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό η οποία εδώ και χρόνια δεν έχει γήπεδο. Ποιες πρωτοβουλίες θα πάρετε ώστε να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο;




Θεμέλια το Μάρτιο στο προπονητικό

Επιταχύνουν τις διαδικασίες στην «Ένωση» ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για το νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν τις άδειες ώστε να ξεκινήσουν τα έργα, μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Εφόσον μαζέψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα οι «κιτρινόμαυροι» τότε μπορούν να ξεκινήσουν τις εργασίες κατασκευής στις αρχές Μαρτίου. Σε πρώτη φάση το προπονητικό κέντρο θα περιλαμβάνει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και αποδυτήρια και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: