Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΧΛΙΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΑΠΟ ΤΟ http://www.metrosport.gr/?p=12356

Επαφές Ηρακλή με Καλαφάτη

Στην εκδήλωση του επίσημου εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση του Ηρακλή, μεταξύ άλλων, ο τότε Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαργαρίτης Τζίμας είχε δεσμευτεί δημόσια να καταβάλει το ποσό το 100.000 ευρώ, τα μισά δηλαδή χρήματα που απαιτούνται για την προκαταρκτική μελέτη, που αφορούν στην κατασκευή του γηπέδου του Ηρακλή στη Μίκρα. Μετά από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο Μαργαρίτης Τζίμας, δεν είναι πλέον Υπουργός, με τον Σταύρο Καλαφάτη να αναλαμβάνει τη θέση αυτή. Παρ’ όλα αυτά, οι “κυανόλευκοι” περιμένουν από το ΥΜΑΘ και το νέο Υπουργό φυσικά το συγκεκριμένο ποσό, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που δέχθηκαν, προκειμένου να προχωρήσουν με τη βοήθεια αυτή στο επόμενο βήμα ως και την υλοποίηση του “ονείρου”.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Μ”, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν χθες σε επαφή με τον Υπουργό, Σταύρο Καλαφάτη, προκειμένου να πληροφορηθούν τι ακριβώς συμβαίνει με την υπόθεση, αλλά και για να εξασφαλίσουν ασφαλώς το συγκεκριμένο ποσό. Στην κουβέντα αυτή, δεν πήραν το οριστικό “Ok”, προκειμένου σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να πάρουν τα χρήματα αυτά. Από την πλευρά του, ο Καλαφάτης ζήτησε μια πίστωση χρόνου, με δεδομένο το γεγονός πως βρίσκεται ελάχιστες ημέρες στη θέση του Υπουργού, κάτι που βάζει στην αναμονή τον Ηρακλή.
Το θέμα του γηπέδου παρουσιάζει μια στασιμότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς η επόμενη κίνηση που απαιτείται για να προχωρήσει, είναι η πραγματοποίηση της προκαταρκτικής μελέτης, για την οποία απαιτείται ένα ποσό περίπου στις 200.000 ευρώ. Οι άνθρωποι του Ηρακλή θα πρέπει να σημειωθεί, πώς είχαν οριοθετήσει στα τέλη του 2008, πώς η προκήρυξη του διαγωνισμού για την προκαταρκτική μελέτη θα γίνει στις αρχές του νέου έτους, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: