Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2008

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΑΠΟ metrosport.gr

Μόνο η τυπική (θετική) απάντηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απομένει προκειμένου να εγκριθεί και επίσημα η εργασία της “Deloitte” (έγινε για λογαριασμό των “κυανόλευκων”), που αφορά στο νέο γήπεδο της Μίκρας. Ύστερα από τηλεφωνικές επαφές των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, η ΓΓΑ έδωσε προφορικά το “OK”, προκειμένου να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να γίνει η προκήρυξη του διαγωνισμού για την προκαταρκτική μελέτη.
Ο Ηρακλής περιμένει το επίσημο έγγραφο της ΓΓΑ, ώστε να “τρέξει” τις διαδικασίες. Μέσα στις επόμενες κινήσεις του ΓΣ είναι η σύσταση Ανωνύμου Εταιρίας, που θα αναλάβει να οργανώσει το διαγωνισμό, αλλά και την διαχείριση του γηπέδου. Από τη στιγμή, που οι “κυανόλευκοι” θα έχουν την επίσημη έγκριση της ΓΓΑ, είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη για τις αποφάσεις του σώματος.

Οι Ιταλοί

Όπως έγραψε το “Μ” και δήλωσε στο “Αθλητικό Metropolis” στο εορταστικό “κυανόλευκο” πρόγραμμα των 95,5 το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος του Γ.Σ., Δημήτρης Τριανταφύλλου, πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να κινηθεί στην Ιταλία για το θέμα του γηπέδου. Ο ΓΣ έχει έρθει σε επαφή, μέσω ελληνικής εταιρίας, με το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, ούτως ώστε καθηγητές της αρχιτεκτονικής, να πραγματοποιήσουν την προκαταρκτική μελέτη του γηπέδου, βάσει της έκθεσης της “Deloitte”. Αν δεν τελεσφορήσουν αυτές οι προσπάθειες, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός, προκειμένου να αναληφθεί η προκαταρκτική μελέτη από εταιρία, με το χρονικό διάστημα που είχε αρχικά αποφασιστεί, να έχει ήδη παρέλθει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: